Отчуждената съпруга на предполагаемия сериен убиец от Гилго Бийч Рекс Хойерман беше

...
Отчуждената съпруга на предполагаемия сериен убиец от Гилго Бийч Рекс Хойерман беше
Коментари Харесай

Съпругата на убиеца от Гилго се появи усмихната в съда

Отчуждената съпруга на хипотетичния сериен палач от Гилго Бийч Рекс Хойерман беше усмихната в съда, когато видя обвинения в голям брой убийства собствен брачен партньор.

59-годишната Аса Елеруп беше в съда, с цел да ревизира сама дали има доказателства, които да демонстрират, че брачният партньор ѝ е отговорен за зверствата, в които е упрекнат.

Gilgo Beach serial killer suspect Rex Heuermann 'appreciates' wife attending court, lawyer says
— Fox News (@FoxNews)
Елеръп дойде на делото около 9 часа сутринта и влезе с адвокатския си екип в правосъдната палата. Щом влезе, Аса Елеруп се усмихна на брачна половинка си. След края на делото тя напусна без коментар и беше откарана с бял джип.

Следващата дата за правосъдно съвещание на Хойерман е планувана за 6 февруари 2024 г. 

Миналата седмица също беше разкрито, че Елеруп е посетила Хойерман в пандиза, за първи път от ареста му през юли. Тя прекара един час с него предходната сряда, седмица преди явяването му в съда.

Gilgo Beach serial killer suspect Rex Heuermann's wife Asa Ellerup arrives at court hearing for the first time - after saying she wants to 'see evidence for herself' and begins filming with documentary crew
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Елеруп подаде молба за бракоразвод с 60-годишния Хойерман, шест дни откакто беше упрекнат в убийството на три проститутки, чиито тела бяха измежду 11 открити на пуст участък от бреговата линия покрай дома им в Лонг Айлънд сред 2010 и 2011 година

Хойерман е упрекнат в убийството на Мелиса Бартелми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело, които изчезнаха през 2009 и 2010 г.  Властите споделят, че той е и „ основният обвинен “ за убийството на Морийн Брейнард-Барнс.

The hunt for the Gilgo Beach serial killer
— The Independent (@Independent)
Елеруп не пожела да приказва с медиите, само че нейният юрист приказва от нейно име.

„ Тя се оправя добре. Тя се държи “ , сподели юристът на Елеруп Македонио. 

Попитан дали поддържа Хойерман, юристът сподели: „ Тя желае да види и чуе сама какви доказателства имат, че той е направил това. Медиите и всички в близост го осъдиха. В обстановки като тази си отговорен до доказване на невинността. "

Той настоя, че нейното посещаване в пандиза е тъкмо като всяко друго посещаване на обичан човек.

„ Това е същото като всеки различен клиент, тя би трябвало да премине през същата рутина, едночасово посещаване, няма особено отношение към Рекс като различен пандизчия “ , сподели той. 

Македонио сподели, че Елеруп няма бъдещи проекти да го види в пандиза и че „ животът е в изчакване, до момента в който този развой не завърши “ .

Alleged Gilgo Beach serial killer Rex Heuermann signs home over to estranged wife: report
— New York Post (@nypost)
Освен това предходната седмица беше обявено, че Хойерман е прехвърлил семейната им къща на брачната половинка си и я е показал като единствен притежател на парцела на стойност 530 000 $.

Документите демонстрират, че той е купил дома от родителите си за 170 000 $ през 1994 година, само че в този момент цената му се е нараснала повече от три пъти.

Елеруп живее там с децата им Кристофър и Виктория. Той не оспорва изискванията на развода, които остават подпечатани. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР